Gümüşhane’de korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan yolcu otobüsü istinat duvarına sürterek durabildi ve 14 kişi yaralandı.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş yönetimindeki otobüsün, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda istinat duvarına sürterek durmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonrasında ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralanan 14 yolcu acilen Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek, yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Baruş, beşinin çocuk olduğunu belirtirken, durumu ciddi olan yaralı olmadığını dile getirdi.

Vali Baruş, yaptığı açıklamada, “Kaza sonucu oluşan yaraların ciddiyetinin doktorlar tarafından incelendiğini ve şu an için hayati tehlikenin bulunmadığını belirtmek isterim. Röntgen sonuçlarının ardından yaralıların taburcu edileceği öngörülüyor” dedi.

Kazanın, otobüsün yolculardan bazılarını yaralayacak şekilde yolda kayması sonucu meydana geldiğini aktaran Baruş, “Hava şartlarından dolayı otobüs kaydı ve istinat duvarına çarptı. Ardından bariyerlere çarpıp otobüsün sağ tarafındaki camlar kırıldı. Şükür ki, hayati tehlikesi olan yolcumuz yok. Sağlık ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti” şeklinde konuştu.

Related Posts

Isparta’da da orman yangın çıktı!

Manisa, İzmir ve Hatay’ın ardından Isparta’da da orman yangını çıktı.

Trump’ın Türkiye ile ilgili sinyali Yunan medyasını çıldırttı: ‘Her şey alt üst olacak’

Ankara’nın F-35 programına geri dönme olasılığı, Yunanistan’da tedirginliğe yol açtı. Komşu ülke basınında çıkan yorumlarda, Türkiye’nin F-35 savaş uçaklarına yeniden erişim sağlaması durumunda Ege ve Doğu Akdeniz’deki güç dengelerinin ciddi şekilde sarsılacağı vurgulandı.

Hatimoğulları’ndan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyona tepki: Gafletten bir an önce vazgeçilmelidir

Hatimoğulları’ndan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyona tepki: Gafletten bir an önce vazgeçilmelidir

Düğün konvoyuyla yolu kapattılar! Tepki gösterenlere böyle saldırdılar

Esenyurt’ta düğün konvoyunun yolu kapatması nedeniyle çıkan tartışmada, bir ticari aracın camları kırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Akılalmaz vahşet! Ünlü oyuncu sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Avustralya’nın en popüler reality şovlarından “Beauty and the Geek Australia” ile tanınan ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu Tamika Chesser, erkek arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdı.

Barış Yarkadaş ‘tehlikeli bir oyunun içindeler’ diyerek Kılıçdaroğlu’na ağlayan CHP’lilere seslendi

CHP’nin içindeki kurultay krizi derinleşmeye devam ediyor. 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen kurultayda yapıldığı iddia edilen usulsüzlük, rüşvet ve devamında ifadelerle ortaya çıkan adam kayırma gibi konular sonrası, Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçilme ihtimali mevcut CHP yönetimi içerisinde karışıklık çıkardı. “CHP Genel Merkezi çok tehlikeli bir oyun oynuyor.” sözleriyle durumu anlatan Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olarak yaptığı son grup toplantısında ağlayan CHP’lilere seslendi.