Hastane müdürünü ilişki iddiasıyla vurmuş

Karaman’da eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla Kazımkarabekir Devlet Hastanesi Müdürü Şemsettin D.’yi av tüfeği bacağından yaralayan Süleyman Y. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Süleyman Y., gazetecinin ‘Hastane müdürünü neden vurdunuz, pişman mısınız?’ sorusuna cevap vermedi.

Süleyman Y.’nin gözaltına alınan eşi H.Y. de işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. (DHA)

 


 

Günün öne çıkan haberleri…

İmamoğlu, “Akın Gürlek” ve “bilirkişi” soruşturmalarında ifade verdi, Çağlayan’dan seslendi: 4 aydır yargı tacizinin en üstünü yaşıyoruz

TIKLAYIN -Ölümlü kazaya karışan Zehra Kınık’ın tutuklanması talebi yine reddedildi

İmamoğlu’nun “bilirkişi” soruşturmasında verdiği ifadeye ulaşıldı!

TIKLAYIN – İmamoğlu Akın Gürlek soruşturmasında verdiği ifadede ne söyledi?

TIKLAYIN – Murat Sabuncu | Erdoğan’dan İmamoğlu’na, ‘aynı yollarda’ 25 yıl sonra bir otobüs hikâyesi; Çağlayan’da yeni bir dönemin adımı atıldı

TIKLAYIN -Ölümcül risk: Türkiye’de de satılan antibiyotik ABD’de raflardan toplatıldı

TIKLAYIN – Bir “sarı serum” vakası daha; eczacı kalfasının taktığı ‘atom serum’ sonrası rahatsızlanan kadın öldü, soruşturma başlatıldı!

 

Related Posts

Sultangazi’de Yangın: İki Gecekonduda Hasar

Sultangazi’de otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle yayılıp iki gecekonduyu kül etti.

Hakkari’de endişeli bekleyiş: Rojda Asmin’den hala iz yok

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 16 Temmuz’da evden çıkıp, geri dönmeyen Rojda Asmin Ediş’i arama çalışmaları sürüyor.

5 katlı apartmanda yangın

Konya’da apartman dairesinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında dumandan etkilenen 3 kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Yer: Adana! Doğumuyla hem bir neslin hem de dünyaya gelecek bebeklerin kaderini değiştirdi

Adana’da topuk kanı sayesinde fenilketonüri hastalığı erken teşhis edilen 10 yaşındaki E.K., aldığı tedaviyle sağlıklı gelişimini sürdürürken, aynı test ailesindeki iki kardeşin daha hastalığını ortaya çıkardı. E.K.’nin ağabeyi ve ablası geç de olsa tanı alarak tedaviye başladı. Uzmanlar ise erken tanının önemine dikkat çekerek topuk kanı testinden vazgeçilmemesi gerektiğini belirtiyor.

Paris’te “Free İmamoğlu” dövizleri

Paris’teki Genç Avrupalı Sosyalistler Kongresi’nde “Free İmamoğlu” dövizi kaldırıldı.

Kız Çocukları için Yeni Politika Çalıştayı Düzenlendi

Beşiktaş Belediyesi ve İBB iş birliğiyle gerçekleştirilen Kız Çocuk Odaklı Politika ve Tasarım Çalıştayı, kız çocuklarının fırsat eşitliği, güvenli yaşam ve sosyal hayata aktif katılımlarını artırmak amacıyla yeni politikaların geliştirilmesine yönelik yapıldı. Katılımcılar, kız çocuklarının güçlenmesini hedefleyen somut adımlar içeren bir yol haritası oluşturdu.