Korku her geçen saat artıyor: Kaçış başladı

Ege’de art arda meydana gelen depremler büyük bir korkuyu da beraberinde getirdi. Santorini Adası’ndaki Athinios limanında, sürekli sismik aktivitenin yanı sıra daha güçlü bir deprem veya adadaki volkanın uyanması korkusuyla insanlar adayı terk etmeye başladı.

ADADAN AYRILIYORLAR

Turistlerin gemi ve feribotlarla adadan ayrılmaya başladığı ve limanda uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. Kalabalık arasında zaman zaman da gergin anların yaşandığı belirtildi.

EK SEFERLER DÜZENLENECEK

Yolcu Taşımacılığı İşletmeleri Derneği Başkanı Dionysis Theodoratos, yaptığı açıklamada, dernek üyelerinden hiçbirinin Santorini’deki trafiğin artması nedeniyle feribot bilet fiyatlarına zam yapmadığını ve ek feribot seferleri için yeni planlar yapıldığın açıkladı.

Related Posts

Trump’ın Türkiye ile ilgili sinyali Yunan medyasını çıldırttı: ‘Her şey alt üst olacak’

Ankara’nın F-35 programına geri dönme olasılığı, Yunanistan’da tedirginliğe yol açtı. Komşu ülke basınında çıkan yorumlarda, Türkiye’nin F-35 savaş uçaklarına yeniden erişim sağlaması durumunda Ege ve Doğu Akdeniz’deki güç dengelerinin ciddi şekilde sarsılacağı vurgulandı.

Hatimoğulları’ndan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyona tepki: Gafletten bir an önce vazgeçilmelidir

Hatimoğulları’ndan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyona tepki: Gafletten bir an önce vazgeçilmelidir

Düğün konvoyuyla yolu kapattılar! Tepki gösterenlere böyle saldırdılar

Esenyurt’ta düğün konvoyunun yolu kapatması nedeniyle çıkan tartışmada, bir ticari aracın camları kırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Akılalmaz vahşet! Ünlü oyuncu sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Avustralya’nın en popüler reality şovlarından “Beauty and the Geek Australia” ile tanınan ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu Tamika Chesser, erkek arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdı.

Barış Yarkadaş ‘tehlikeli bir oyunun içindeler’ diyerek Kılıçdaroğlu’na ağlayan CHP’lilere seslendi

CHP’nin içindeki kurultay krizi derinleşmeye devam ediyor. 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen kurultayda yapıldığı iddia edilen usulsüzlük, rüşvet ve devamında ifadelerle ortaya çıkan adam kayırma gibi konular sonrası, Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçilme ihtimali mevcut CHP yönetimi içerisinde karışıklık çıkardı. “CHP Genel Merkezi çok tehlikeli bir oyun oynuyor.” sözleriyle durumu anlatan Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olarak yaptığı son grup toplantısında ağlayan CHP’lilere seslendi.

İsrail’den Filistinlilere tehdit: Gazze’de bugüne kadarki en büyük sürgün dalgası yaşanabilir

İsrail, Gazze Şeridi’nin geniş kesimlerini kapsayan yeni bir sürgün emri yayınladı. Filistin yönetimi, sürgün tehdidinin ardından bölgede şimdiye kadarki en büyük zorunlu yerinden etme dalgasının yaşanabileceği uyarısını yaptı.