Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kamu düzeni ve asayişin sağlanması, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla çalışma başlattı.
Ekipler, son günlerde düğünlerde, asker uğurlamasında ve rastgele havaya ateş açıp, bu anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya platformlarında yayımlayan kişileri takibe aldı. Sanal araştırmaların ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tespit edilen şüphelileri yakalamak için çeşitli adreslere operasyon düzenledi.
DHA’nın haberine göre operasyonda 19 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerindeki aramalarda; 1 ruhsatsız tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 3 pompalı tüfek, bu silahlara ait 7 şarjör, 62 kartuş ve 9 fişek ele geçirildi.
(DEMİRÖREN HABER AJANSI)
More Stories
Turbo motorlu yeni Bayraktar TB2T-AI SİHA test uçuşlarına başladı
Antalya’da ‘ters yön’ faciası: 19 yaşındaki Hasan Ali kurtarılamadı
Haraç çetesi kurşun yağdırdı: 80 bin dolar borcunuz varmış