Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Hayvan Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı – Çine Haberleri

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.E.A. adlı şahsın kaybettiği 2 büyükbaş hayvanın çalındığı şüphesiyle ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Çine İlçe Jandarma Komutanlığı, tel çitlerle çevrili araziden çalınan hayvanlar için harekete geçti.

Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan tutuklanan A.Y. (31) isimli şahsın çalıntı hayvanların sahibi olduğu belirlendi. A.Y.’nin çaldığı büyükbaş hayvanları, Çine ilçesinden bir kişiye satmış olduğu ortaya çıktı. Yapılan inceleme sonucunda, çalıntı hayvanların farklı illere, Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi yerlere satıldığı tespit edildi.

Ancak, şanssız hayvanlar, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda canlı bir şekilde bulunarak güvenli bir şekilde sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir ve sorumlular hak ettikleri cezayı alacaklardır.

Haber Kaynağı: www.cinehaberleri.com

Related Posts

Trafikte yeni dönem: Emniyet kemeri takmayan her yolcuya ceza kesilecek

ABD’nin Virginia eyaletinde, trafik güvenliğini artırmaya yönelik yeni bir yasa 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe girdi. Bundan böyle araç içinde yalnızca ön koltukta oturanların değil, arka koltuktaki yolcuların da emniyet kemeri takması zorunlu hale geldi.

Son Dakika… PKK’nin sembolik silah bırakmasının ardından Erdoğan’dan ilk açıklama!

Son dakika gelişmesi… AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Görevden alınan Fahrettin Altun: ‘Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum’

İletişim Başkanlığı görevinden alınan Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanlığı’na atandı. Altun, “Bu görevi bana tevdi eden, güvenen ve desteğini bir gün dahi esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Şanlıurfa’da 53 yaşındaki kadın anne oldu: İkiz bebeklerini sağlıkla dünyaya getirdi

Şanlıurfa Birecik’te 53 yaşındaki bir kadın anne oldu.

Fahrettin Altun kimdir? Eski İletişim Başkanı Fahrettin Altun neden görevden alındı?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla görevden alındı. Peki, Fahrettin Altun kimdir? Eski İletişim Başkanı Fahrettin Altun neden görevden alındı?

Türkiye Pakistan’da petrol arayacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan’la sağlanan anlaşmayla Türk şirketlerinin Pakistan açıklarında petrol ve doğal gaz arama faaliyetlerinde bulunacağını açıkladı.