Altay’ın Genç Yıldızı Sani Gerçek

3’üncü Lig 4’üncü Grup ekiplerinden Altay’da gözler bu sezon altyapıdan A takıma alınan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Sani Gerçek’e çevrildi. Siyah-beyazlı formayla geçen sezon U19 Elit B Ligi’nde 12 kez rakip fileleri sarsarak dikkatleri üzerine çeken genç futbolcunun bu sezon 3’üncü Lig’de göstereceği performans merak konusu oldu. Altay genç golcüyü vitrine çıkarmanın planlarını yapıyor.

Altay’da futbola başlayan Sani, İzmir temsilcisinde U14, U16, U17 ve U19 yaş kategorilerinde görev yaptı. Genç krampon geçen sezon 2’nci Lig’de bitime 2 hafta kala deplasmanda oynanan Isparta 32 Spor karşılaşmasında 80’inci dakikada oyuna girip ilk profesyonel lig deneyimini yaşadı. Genel kurul sonrası göreve gelecek yeni yönetimin Sani Gerçek ile profesyonel sözleşme imzalaması bekleniyor.

Related Posts

Okan Buruk’un eski eşi Nihan Akkuş sirtaki yaptı, tabak kırdı

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk’un eski eşi Nihan Akkuş, Alaçatı’daki bir Yunan meyhanesinde eğlendikten sonra tabakları kırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İrem Derici, Tavas Zeybek Kültür ve Sanat Festivalinde Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Tavas Belediyesi’nin düzenlediği 7’inci Tavas Zeybek Kültür ve Sanat Festivalinde İrem Derici, hayranlarıyla buluşarak unutulmaz anlara imza attı. Küçük bir hayranıyla düet yapan Derici, sahnede bir çifte evlenme teklifi ettirdi.

İzmir’de Hurda Deposunda Yangın

İzmir Konak’ta hurda deposundaki yangın, 4 eve sıçradı. İtfaiye müdahalesi devam ediyor.

Memurlar zam eylemlerine başlıyor

6.5 milyona yakın memur ve memur emeklisini ilgilendiren zam pazarlığında henüz uzlaşı çıkmadı. Memur sendikaları bugün iş bırakma eylemi yapacak.

İnan Kıraç ve İpek Kıraç arasındaki kavga bitti

Uzun süredir İnan Kıraç ile yaşadığı hukuki ve ailevi sorunlarla gündemde olan İpek Kıraç, babasıyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. İpek Kıraç paylaşımda, “Yıllardır bu cümlenin hayaliyle yaşıyordum” ifadelerini kullandı.

İhracatta Rekor: 269 Milyar Dolar

Bakan Kacır, Türkiye’nin ihracatının 269 milyar dolara ulaştığını ve sanayi hamlesini vurguladı.