Şanlıurfa’da Alev Alan TIR Kullanılamaz Hale Geldi

ŞANLIURFA’da seyir halindeyken alev alan saman yüklü TIR, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle otoyolda ulaşım bir süre tek yönlü olarak sağlandı.

Olay, gece saatlerinde, Şanlıurfa- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun 3’üncü kilometresinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 K 3679 plakalı saman yüklü TIR’ın dorsesinde, bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede duman ve alevleri fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekip çevredeki sürücülerden yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyeciler, yanan TIR’a 12 personel ve 4 araçla müdahale etti. Yangın güçlükle kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının ardından ise TIR’ın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği tespit edildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Related Posts

Fransa’da İsraillilere ayrımcılık: Gözaltına alındı

Güney Fransa’da bir eğlence parkının yöneticisi, bir grup İsrailli çocuğun parka alınmaması üzerine dini ayrımcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Daltonlar iddianamesine mercek: Kadın tetikçileri ortaya çıktı

Barış Boyun’un suç örgütümden ayrılan “Daltonlar” grubuna ilişkin iddianamede örgütün Genç Fenerbahçeliler tribünlerinde atkı açtırarak adını duyurmaya çalıştığı, yapılan saldırı girişimlerinde reşit olmayan kişilerin yanında kadın tetikçilerin de yer aldığı belirtildi.

Erzurum’da cinsel istismar suçlusu yakalandı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince hakkında hapis cezası bulunan cinsel istismar suçlusu şahıs yakalandı.

Olmaz böyle takas

Çeşme’de 13 bin metrekarelik araziye 404 milyon lira takas değeri biçildi. Yanındaki 4 bin metrekarelik arazi 331 milyon liraya alıcı buldu. Birileri bu işten çok karlı çıktı.

Trump’ın hedefinde yine Fed var: İstifa etmezse görevden alırım

ABD Başkanı Donald Trump, “mortgage dolandırıcılığı” iddiasıyla karşı karşıya olan ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu Üyesi Lisa Cook’un istifa etmemesi durumunda görevden alacağını ifade etti.

Kocaelispor taraftarı, Fenerbahçe maçı biletlerini 3 dakikada tüketti!

Fenerbahçe’ye konuk olacak Kocaelispor’da taraftarlar, kendilerine ayrılan biletlerin tamamını 3 dakikada satın aldı.