AK Parti Genel Sekreteri İnan: CHP İzmir’i Geriye Götürdü

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan: CHP İzmir’e Zarar Verdi

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, “CHP, yerel yönetimden bir gram anlamaz. 25 senedir İzmir’i geriye götürdüler. Masmavi İzmir Körfezi’ni şu an kapkara bir hale getirdiler” şeklinde konuştu.

İnan, CHP’yi eleştirerek, “Her gün onlarca atık suyu İzmir Körfezi’ne boşaltıyorlar. Biz buna muhalefet ediyoruz. İzmirlilerin hakkını savunuyoruz. Afyon’da bir netice alıyorlar. Bursa’da netice alıyorlar. Balıkesir’de netice alıyorlar. Peki şu bir sene içerisinde bu şehirleri bir gram ileri mi götürdüler, yoksa tam 5 sene boyunca geriye mi götürdüler? Burada bu muhasebeyi çok iyi yapmamız lazım. İnşallah yiğit düştüğü yerden kalkar” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Sekreteri İnan, CHP’yi gençlik düşmanlığıyla suçlayarak, “Bir tane Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis başkan vekilinin hanımefendiye karşı nasıl faşizanca davrandığını gören hanım ablalarımız var. Bunlar kadın düşmanıdır. Türk demokrasi tarihinde darbeleri destekleyen bir parti varsa, o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz bunları biliyoruz” dedi.

Related Posts

İstanbul İtfaiyesi uyardı: En çok Silivri ve Çatalca’da

İstanbul İtfaiyesi, özellikle yaz aylarında artış gösteren anız yangınlarına karşı vatandaşları uyardı. İtfaiye ayrıca en fazla anız yangınının Silivri ve Çatalca’da olduğunu açıkladı.

TIR’da cesedi bulunmuştu: Kafasının kesildiği ortaya çıktı

Konya’nın Karapınar ilçesinde yanan TIR’da cesedi bulunan şoför Özcan Karakaya’nın, meslektaşı tarafından başından vurularak öldürüldüğü ve olayın kaza süsü verilerek gizlenmeye çalışıldığı ortaya çıktı.

Elon Musk’tan kriz çıkaracak anket: Hazırlıklara başladı

Amerikan Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi iş insanı Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump ile yollarını ayırdıktan sonra ülkede yeni bir parti kurulması fikrini yeniden gündeme getirdi.

Tokat’ta otomobil takla attı: 4 yaralı

Tokat’ta otomobilin takla atması sonucu 4 kişi yaralandı.

Daha önce 3 kez temizlenen çöp evden 6 ton daha çöp çıktı

Mersin’in Toroslar ilçesinde daha önce ekipler tarafından 3 kez temizlenen evden 6 ton çöp çıkarıldı.

Hafta başı Gazze’de ateşkes ilan edilebilir

İsrail’in Yedioth Ahronoth gazetesinin İsrailli yetkililere dayandırdığı haberine göre, Tel Aviv yönetimi, Hamas ile Gazze’de ateşkesin detaylarını görüşmek için hazırlık yapıyor. Haberde, ABD Başkanı Donald Trump’ın, İsrail Başbakanı Netanyahu ile …