Antalya’da faciadan dönüldü: Midibüs ile iş makinesi çarpıştı! 15’i çocuk, 23 yaralı

Antalya’da Midibüs ile İş Makinesi Çarpıştı: 15 Çocuk, 23 Yaralı

Kaza, saat 10.00 sıralarında Kiriş Caddesi’nde meydana geldi. İlçe merkezindeki futbol sahasından Kiriş Mahallesi’nde bulunan otele gitmek için yola çıkan 15 çocuk, 2 eğitmen ve 9 velinin bulunduğu özel bir firmaya ait A.A.D.’nin kullandığı 32 AEC 039 plakalı midibüs ile M.C. idaresindeki iş makinesi çarpıştı. Kazada 15’i çocuk, 23 kişi yaralanırken, midibüste bulunan veliler ile sürücü A.A.D. arasında kavga çıktı. Bölgede çalışma yapan ASAT ekipleri araya girerek tarafları ayırdı.

22 KİŞİ TABURCU EDİLDİ

Olay yerine sağlık ve polis ekipler sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Kemer Devlet Hastanesi ve ilçe merkezinde bulunan bir özel hastaneye götürüldü. Kemer Devlet Hastanesi’ndeki 2 çocukta köprücük kemiği ve ön kol kırığı tespit edildi. Özel hastaneye kaldırılan 1 çocukta da diz kapağı kırığı tespit edilerek atele alındı.

Kazanın ardından Kemer Devlet Hastanesi’ne giden Kaymakam Ahmet Solmaz, Başhekim Ali Ergün ve İlçe Sağlık Müdürü Ceren Avanos İnce ile birlikte yaralıları ziyaret etti. Yaralılardan 22’si taburcu edilirken, 1 çocuğun tomografisinin çekilmesinin ardından taburcu edileceği öğrenildi.

Diğer yandan midibüs şoförü A.A.D., kazanın ardından darbedildiğini belirterek, şikayetçi olacağını söyledi. A.A.D. hastanedeki muayenesi sonrası polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Okan Buruk’un eski eşi Nihan Akkuş sirtaki yaptı, tabak kırdı

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk’un eski eşi Nihan Akkuş, Alaçatı’daki bir Yunan meyhanesinde eğlendikten sonra tabakları kırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İrem Derici, Tavas Zeybek Kültür ve Sanat Festivalinde Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Tavas Belediyesi’nin düzenlediği 7’inci Tavas Zeybek Kültür ve Sanat Festivalinde İrem Derici, hayranlarıyla buluşarak unutulmaz anlara imza attı. Küçük bir hayranıyla düet yapan Derici, sahnede bir çifte evlenme teklifi ettirdi.

İzmir’de Hurda Deposunda Yangın

İzmir Konak’ta hurda deposundaki yangın, 4 eve sıçradı. İtfaiye müdahalesi devam ediyor.

Altay’ın Genç Yıldızı Sani Gerçek

18 yaşındaki Sani Gerçek, Altay’da A takıma yükseldi. Performansı merakla bekleniyor.

Memurlar zam eylemlerine başlıyor

6.5 milyona yakın memur ve memur emeklisini ilgilendiren zam pazarlığında henüz uzlaşı çıkmadı. Memur sendikaları bugün iş bırakma eylemi yapacak.

İnan Kıraç ve İpek Kıraç arasındaki kavga bitti

Uzun süredir İnan Kıraç ile yaşadığı hukuki ve ailevi sorunlarla gündemde olan İpek Kıraç, babasıyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. İpek Kıraç paylaşımda, “Yıllardır bu cümlenin hayaliyle yaşıyordum” ifadelerini kullandı.