Ayşe Ünlüce 2024’ü çocuklarla uğurladı

Ayşe Ünlüce, Eskişehir’de Çocuklarla Renkli Bir Buluşmada

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çocuk Hakları Birimi organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluştu. Programa Başkan Ünlüce’nin yanı sıra Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcıları Senem Ekinci, Metin Bükülmez ve birçok çocuk katıldı.

Şarkılar ve danslar eşliğinde gerçekleşen buluşmada minikler, yeni yıl hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Başkan Ünlüce, çocuklarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Çocuklarla keyifli zaman geçiren Başkan Ünlüce, 2025’in tüm çocuklar için daha eğlenceli ve mutlu bir yıl olmasını temenni etti ve şunları söyledi: “Bu şehirde ne yapıyorsak önce onlar için! Çocuk Hakları Birimimiz tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla buluştuk, heyecanlarına ortak olduk, yeni yıllarını kutladık. Soran, sorgulayan, haklarını bilen nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizden biri. Günümüze neşe, umudumuza umut katan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, tüm çocuklarımız için güzel bir yıl diliyorum.” dedi.

Renkli buluşma, çocuklarla çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Related Posts

Dilan Polat’ın koruması 7 kurşunla vuruldu!

Dilan Polat’ın özel koruması, tedavi gördüğü hastanenin önünde silahlı saldırıya uğradı. Planlı olduğu değerlendirilen saldırıda ağır yaralanan koruma Alper ameliyata alındı. Konuya ilişkin açıklama yapan Polat, Adalet Bakanlığı’ndan yardım istedi.

Liselerde öğrencilerin cep telefonu kullanması yasaklandı

İtalya’da gelecek eğitim öğretim yılından itibaren lise öğrencilerinin derslerde ve genel olarak okul saatleri içinde cep telefonu kullanmasını yasaklayan bir genelge yayımlandı.

Hindistan lideri Modi GKRY’yi ziyaret etti: Ara bölgeden KKTC’yi seyretti

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) bir ziyaret gerçekleştirdi. Rum Lider Nikos Hristodulidis ile bir araya gelen Modi, Güney Lefkoşa’daki ara bölgeden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni (KKTC) izledi.

Ekrem İmamoğlu ayakta alkışlandı MHP küplere bindi

İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik sözleri nedeniyle bugün ikinci kez Silivri’de hakim karşısına çıktı. İmamoğlu için hem mahkeme salonunun girişinde hem de içeride “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Cumhurbaşkanım hoş geldin” sloganlarının atılması MHP’yi rahatsız etti.

İsrail ordusu sığınakların yakınında durulması talimatını yineledi

İsrail ordusu, ülkedeki herkese yönelik muhtemel İran saldırısına karşı sığınakların yakınında durulması talimatını yineledi.

İran arabuluculara ulaştı iddiası… Misilleme döngüsü masada mı kırılacak

Ortadoğu’da büyük endişeye neden olan İsrail-İran çatışmasının nereye evrileceği merakla beklenirken, Tahran yönetiminin arabuculardan çatışmaları sona erdirmesi için ABD’yi devreye sokmalarını istediği iddia edildi.