Bitcoin, 100 bin doların altına düştü: Bitcoin’de düşüş devam edecek mi?

Hürmüz Boğazı Gerilimi Bitcoin’i Etkiledi: 100 Bin Dolar Desteği Kayboldu

İran Meclisi’nin Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararının ardından kripto para piyasasında sert düşüş yaşandı. Bu olayın etkisiyle Bitcoin, uzun bir süredir koruduğu 100 bin dolar desteğini kaybetti.

Uzmanlara göre, BTC’nin 97 bin 400 dolar seviyesine kadar gerileyebileceği ve bu seviyenin altına inilmesi durumunda 93 bin 400 dolarlık destek seviyesinin test edilebileceği belirtildi. Küresel gerilimler nedeniyle yatırımcıların kripto varlıklara karşı daha dikkatli olmaları önerildi.

Related Posts

Türkiye’de 110. Teknopark Kuruldu

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de kuruluş kararı yayımlanan ODTÜ Uzay Teknolojileri Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Sinop Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile Türkiye’deki teknopark sayısının 110’a ulaştığını açıkladı.

Mardin’de 300 Kınalı Keklik Doğaya Salındı

Mardin’de yaban hayatı desteklemek için 300 kınalı keklik doğaya salındı.

120 bin dolara koşuyor

Küresel borsalarda artan risk iştahı kiripto para birimi Bitcoin’i 118 bin 869 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine taşıdı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: 80 dakikalık yol 43 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu’nun mevcut yol ile 80 dakika süren seyahat süresini 43 dakikaya düşüreceğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, “Otoyolumuz, Ankara Çevre Yolu’nda yer alan Kızılcaköy mevkiinden başlayarak Gökçeyurt, Lalahan, Hasanoğlan, Elmadağ ve Yahşihan’ın açıklarından devam edecek. Kızılırmak’ı geçerek Çerikli’nin kuzeyinden Kırıkkale-Yozgat Devlet Yolu’na bağlanacak.” dedi.

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa güne yükselişle başladı

Bakan Şimşek, sanayi üretim endeksi verilerini değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, imalat sanayisinde genele yayılan iyileşme görüldüğünü belirterek, “İkinci çeyrekte sanayide güçlü bir yıllık büyüme bekliyoruz.” ifadesini kullandı.