Bitlis’te kardan kapanan 219 köy yolundan 170’i ulaşıma açıldı

Kentte dün etkili olan kar yağışı nedeniyle 219 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine ait 10 ayrı şantiyedeki 75 iş makinesi ve 80 personel kapalı olan yolların açılması için çalışma başlattı.

Kar yağışı sonrası ana arterlerde Karayolları ekipleri, mahalle aralarında da Bitlis Belediyesi’ne ait iş makineleri yol açma ve genişletme çalışması yürüttü. Yapılan çalışmalar ile 219 köy yolundan 170’i yeniden ulaşıma açıldı.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Ümit Kurtkan, kapalı olan 49 köy yolunun da en kısa sürede yeniden ulaşıma açılacağını bildirdi. Yetkilileri kar yağışı sonrası yollarda oluşacak buzlanmalara karşı da sürücüleri uyardı.

Related Posts

Son Dakika… PKK’nin sembolik silah bırakmasının ardından Erdoğan’dan ilk açıklama!

Son dakika gelişmesi… AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Görevden alınan Fahrettin Altun: ‘Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum’

İletişim Başkanlığı görevinden alınan Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanlığı’na atandı. Altun, “Bu görevi bana tevdi eden, güvenen ve desteğini bir gün dahi esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Şanlıurfa’da 53 yaşındaki kadın anne oldu: İkiz bebeklerini sağlıkla dünyaya getirdi

Şanlıurfa Birecik’te 53 yaşındaki bir kadın anne oldu.

Fahrettin Altun kimdir? Eski İletişim Başkanı Fahrettin Altun neden görevden alındı?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla görevden alındı. Peki, Fahrettin Altun kimdir? Eski İletişim Başkanı Fahrettin Altun neden görevden alındı?

Türkiye Pakistan’da petrol arayacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan’la sağlanan anlaşmayla Türk şirketlerinin Pakistan açıklarında petrol ve doğal gaz arama faaliyetlerinde bulunacağını açıkladı.

CHP’li Taşcıer: Çocuklarımızı sermayeye ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz

Taşçıer, Bakan Tekin’in zorunlu eğitim konusundaki açıklamalarını eleştirdi