Bolu’daki Yangın Soruşturmasında 3 Tutuklama

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Faciadan Sonra Tutuklamalar Artıyor

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınında hayatını kaybeden 78 kişiyle ilgili soruşturma hız kesmeden devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye personeli İrfan Acar, tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangın olayının ayrıntıları inceleniyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen Gülener, Coşkun, Acar ve otelin iç mimarı A.B, sorgulara tabi tutuldu.

İç mimar A.B. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Gülener, Coşkun ve Acar ise Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilerek tutuklandı. Tutuklananların sayısı 18’e yükselirken, Gazelle Otel Genel Müdürü A.D’nin adli süreçi ise devam ediyor.

Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da dahil olmak üzere 15 şüpheli tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu acı olayın yankıları ise sürmeye devam ediyor.

Related Posts

Düğün konvoyuyla yolu kapattılar! Tepki gösterenlere böyle saldırdılar

Esenyurt’ta düğün konvoyunun yolu kapatması nedeniyle çıkan tartışmada, bir ticari aracın camları kırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Akılalmaz vahşet! Ünlü oyuncu sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Avustralya’nın en popüler reality şovlarından “Beauty and the Geek Australia” ile tanınan ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu Tamika Chesser, erkek arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdı.

Barış Yarkadaş ‘tehlikeli bir oyunun içindeler’ diyerek Kılıçdaroğlu’na ağlayan CHP’lilere seslendi

CHP’nin içindeki kurultay krizi derinleşmeye devam ediyor. 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen kurultayda yapıldığı iddia edilen usulsüzlük, rüşvet ve devamında ifadelerle ortaya çıkan adam kayırma gibi konular sonrası, Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Genel Başkan seçilme ihtimali mevcut CHP yönetimi içerisinde karışıklık çıkardı. “CHP Genel Merkezi çok tehlikeli bir oyun oynuyor.” sözleriyle durumu anlatan Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olarak yaptığı son grup toplantısında ağlayan CHP’lilere seslendi.

İsrail’den Filistinlilere tehdit: Gazze’de bugüne kadarki en büyük sürgün dalgası yaşanabilir

İsrail, Gazze Şeridi’nin geniş kesimlerini kapsayan yeni bir sürgün emri yayınladı. Filistin yönetimi, sürgün tehdidinin ardından bölgede şimdiye kadarki en büyük zorunlu yerinden etme dalgasının yaşanabileceği uyarısını yaptı.

Başkent’te orman yangınlarına karşı önlemler artırıldı

Başkent’te orman yangınlarına karşı denetim ve güvenlik önlemleri artırıldı.

Şemdinli Jandarma Komutanlığı binasının yerine gençlik merkezi yapılacak

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi merkezinde bulunan ve terör örgütü PKK’nın 41 yıl önce ilk silahlı eylemine uğrayan İlçe Jandarma Komutanlığı binası, alınan kararla boşaltıldı. 57 yıl boyunca ilçenin güvenliğini sağlayan jandarmanın hizmet binası olarak kullanılan 3 katlı yapı, hazırlanan projeyle yıkılıp, yerine 5 katlı gençlik merkezi yapılacak.