Daha önce 3 kez temizlenen çöp evden 6 ton daha çöp çıktı

Toroslar Belediyesi, Turgut Türkalp Mahallesi’nde 6 Ton Çöp Çıkarttı

Toroslar Belediyesi yetkililerine göre, Turgut Türkalp Mahallesi sakinleri, 70 yaşındaki bir kadına ait daireden kötü koku yayıldığı şikayetiyle belediyeye başvurdu. Daha önce 3 kez temizlenen dairede yeni bir atık birikimi tespit edildi.

İhbar üzerine harekete geçen zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evden toplanan 6 ton çöpü kamyonlarla döküm alanına taşıdı.

Çöplerin toplanmasının ardından ev ve çevresi ilaçlandı. Böylelikle hem çevre sağlığı hem de mahalle sakinlerinin yaşam kalitesi artırılmış oldu.

Related Posts

Trump’tan BRICS’in yanında yer alan ülkelere ekstra yüzde 10 gümrük vergisi tehdidi

Trump’tan BRICS’in yanında yer alan ülkelere ekstra yüzde 10 gümrük vergisi tehdidi

Eski Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik, CHP’den istifa etti! Gerekçe: ‘Partideki sorunlar’

CHP’de uzun yıllar önemli görevlerde bulunan emekli büyükelçi ve dış ilişkilerden sorumlu eski genel başkan yardımcısı Murat Özçelik, partisinden istifa etti. Özçelik, konuya ilişkin açıklamasında, partinin hem iç işleyişine hem de ülke sorunlarına yaklaşımına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

İsrail Gazze’ye saldırılarını sürdürüyor: Son 24 saatte 105 Filistinli öldürüldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda son 24 saatte 105 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Erdoğan’dan Özgür Özel’e 500 bin TL’lik dava

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e 500 bin TL’lik dava açtı. Özel hakkında dün de soruşturma başlatılmıştı.

BRICS zirvesinde gündem ekonomi: Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’dan şeffaflık, eşitlik ve evrensellik mesajı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, BRICS ülkelerinin küresel ekonomiyi evrensellik, şeffaflık, eşitlik ilkelerine dayalı bir sistem haline getirmeye çalıştığını dile getirdi.

Özgür Özel’in ‘sokak’ ve ‘Mısır’ tehdidine soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tehdit eden CHP lideri Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldığı bildirdi.