Maltepe’de Trafik Kazası: Sürücü Ağır Yaralı

Maltepe’de meydana gelen trafik kazasında otomobil içerisinde sıkışan sürücü ağır yaralandı.

D-100 kara yolu Gülsuyu Kavşağı, Kartal istikametine seyir halindeki Nurhak K. idaresindeki 41 ABK 711 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak duvara çarptı.

İhbar üzerine belirtilen adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Otomobil içerisinde sıkışan ve ağır yaralanan sürücü, itfaiye ekiplerince çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan otomobil kaldırıldı.

Related Posts

Ümit Özdağ: Erdoğan ittifakı ilan etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledim. Bu konuşmada Erdoğan, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM Parti’nin ittifakını ilan etti. Bu ittifakla birlikte önümüzdeki günlerde neler yapacaklarını hep birlikte göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Trafikte yeni dönem: Emniyet kemeri takmayan her yolcuya ceza kesilecek

ABD’nin Virginia eyaletinde, trafik güvenliğini artırmaya yönelik yeni bir yasa 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe girdi. Bundan böyle araç içinde yalnızca ön koltukta oturanların değil, arka koltuktaki yolcuların da emniyet kemeri takması zorunlu hale geldi.

Son Dakika… PKK’nin sembolik silah bırakmasının ardından Erdoğan’dan ilk açıklama!

Son dakika gelişmesi… AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Görevden alınan Fahrettin Altun: ‘Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum’

İletişim Başkanlığı görevinden alınan Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanlığı’na atandı. Altun, “Bu görevi bana tevdi eden, güvenen ve desteğini bir gün dahi esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Şanlıurfa’da 53 yaşındaki kadın anne oldu: İkiz bebeklerini sağlıkla dünyaya getirdi

Şanlıurfa Birecik’te 53 yaşındaki bir kadın anne oldu.

Fahrettin Altun kimdir? Eski İletişim Başkanı Fahrettin Altun neden görevden alındı?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla görevden alındı. Peki, Fahrettin Altun kimdir? Eski İletişim Başkanı Fahrettin Altun neden görevden alındı?