Masa kavgasıyla ortalık karıştı: 4 yaralı, 7 gözaltı


Konya Selçuklu’da Restoranda Çıkan Kavga: 4 Yaralı, 7 Gözaltı

Selçuklu ilçesi Sille Mahallesi Hükümet Caddesi’nde yaşanan olayda polis memuru M.T. ve beraberindekiler restorana gitti. M.T.’nin çocukları başka masaya oturunca iş yerinin çalışanları uyarıda bulundu. Bu uyarı sonrasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü ve olaya daha fazla kişi karıştı.

  • Kavgada M.T., işletme sahibi M.E.A. ve diğer kişiler yaralandı.
  • Olayın ardından M.T., eşi, akrabaları ve iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Polis memuru M.T. yaşanan olayı, “İş yeri sorumlularıyla yaşadığımız tartışma sonrasında kalabalık bir şekilde saldırıya uğradık.” şeklinde anlattı.

Adli Süreç Devam Ediyor

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattıklarını ve taraflar hakkında adli kontrol tedbiri uygulandığını duyurdu. Kamera kayıtlarının incelenmekte olduğunu belirten yetkililer, soruşturmanın detaylı bir şekilde yürütüldüğünü açıkladı.


Related Posts

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Gazze’yi işgal kararı eşi benzeri görülmemiş bir felaketin ilanı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Gazze’yi işgal kararı eşi benzeri görülmemiş bir felaketin ilanı

Anne, böbreğini verdiği oğluyla birlikte kazada öldü

Amasya’da meydana gelen kazada anne ve oğlu hayatını kaybetti. Anne Nesrin Pazar’ın daha önce oğlu Fatih Pazar’a böbreğini verdiği öğrenildi.

Belarus’ta rap konserinde operasyon: 100’den fazla kişi gözaltına alındı

Belaruslu rapçi Max Korzh’un konserinde Polis, yasaklı madde  bulundurma, sahne alanına izinsiz girme ve nefret simgeleri taşıma gibi suçlamalarla 109 kişiyi gözaltına aldı.

15 yaşındaki tetikçi başkan adayını öldürdü! Dünyayı sarsan suikast

Kolombiya’da başkan adayı 39 yaşındaki Senatör Miguel Uribe, başkent Bogoto’daki mitingde konuşma yaptığı sırada düzenlenen suikast girişimi sonucu başından vurularak ağır yaralanmıştı. İki ay önce 15 yaşındaki bir çocuk tarafından suikaste uğrayan …

İyi Parti lideri Dervişoğlu’ndan ‘komisyon’ tepkisi: Kendi inisiyatifinize göre nitelikli çoğunluk ayarlaması mı yapıyorsunuz?

İyi Parti lideri Dervişoğlu’ndan ‘komisyon’ tepkisi: Kendi inisiyatifinize göre nitelikli çoğunluk ayarlaması mı yapıyorsunuz?

Kızılırmak’ta 17 yaşındaki Ramazan’ın cansız bedeni bulundu

Çankırı’da balık tutmak isterken dengesini kaybedip akıntıya kapılıp kaybolan Ramazan Taş’ın cansız bedenine ulaşıldı.