Rıza Akpolat için binlerce kişi Beşiktaş Belediyesi önünde

CHP’nin Protestosu: Beşiktaş Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

İSTANBUL – İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın gözaltına alınmasının ardından CHP İstanbul İl Örgütü, Belediye önünde toplandı.

Konuyla ilgili ihaleye fesat karıştırma suçlamalarıyla gözaltına alınan 40 kişi arasında yer alan Akpolat’ın tutuklanmasıyla binlerce insan Beşiktaş Belediyesi önünde bir araya geldi.

CHP’liler, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” yazılı dövizlerle alana yürüyerek birlik mesajı verdiler ve “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz” sloganları attılar.

Hedeflerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul’daki belediye yönetimi olduğunu belirten CHP’liler, Rıza Akpolat’a sahip çıkacaklarını ve sandık iradelerini koruyacaklarını vurguladılar.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da protesto eylemine destek verdi.

Related Posts

Dilan Polat’ın koruması 7 kurşunla vuruldu!

Dilan Polat’ın özel koruması, tedavi gördüğü hastanenin önünde silahlı saldırıya uğradı. Planlı olduğu değerlendirilen saldırıda ağır yaralanan koruma Alper ameliyata alındı. Konuya ilişkin açıklama yapan Polat, Adalet Bakanlığı’ndan yardım istedi.

Liselerde öğrencilerin cep telefonu kullanması yasaklandı

İtalya’da gelecek eğitim öğretim yılından itibaren lise öğrencilerinin derslerde ve genel olarak okul saatleri içinde cep telefonu kullanmasını yasaklayan bir genelge yayımlandı.

Hindistan lideri Modi GKRY’yi ziyaret etti: Ara bölgeden KKTC’yi seyretti

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) bir ziyaret gerçekleştirdi. Rum Lider Nikos Hristodulidis ile bir araya gelen Modi, Güney Lefkoşa’daki ara bölgeden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni (KKTC) izledi.

Ekrem İmamoğlu ayakta alkışlandı MHP küplere bindi

İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik sözleri nedeniyle bugün ikinci kez Silivri’de hakim karşısına çıktı. İmamoğlu için hem mahkeme salonunun girişinde hem de içeride “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Cumhurbaşkanım hoş geldin” sloganlarının atılması MHP’yi rahatsız etti.

İsrail ordusu sığınakların yakınında durulması talimatını yineledi

İsrail ordusu, ülkedeki herkese yönelik muhtemel İran saldırısına karşı sığınakların yakınında durulması talimatını yineledi.

İran arabuluculara ulaştı iddiası… Misilleme döngüsü masada mı kırılacak

Ortadoğu’da büyük endişeye neden olan İsrail-İran çatışmasının nereye evrileceği merakla beklenirken, Tahran yönetiminin arabuculardan çatışmaları sona erdirmesi için ABD’yi devreye sokmalarını istediği iddia edildi.