Zeytinburnu’nda dehşet: Kadını kurtarmaya çalışırken vuruldu!

Zeytinburnu’da Kadın Kurtarmaya Çalışan Kişi Silahla Yaralandı

İstanbul Zeytinburnu’nda, ağabeyi ve kardeşi tarafından darp edilen kadını kurtarmaya çalışırken silahla ağır yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Zeytinburnu Demirciler Sitesi’nde, 20 Temmuz’da, Şilan S. (23) ile ağabeyi Muhammed S. (26) ve kardeşi Yusuf S. (20) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Şilan S’nin darp edildiğini gören Mustafa O. (46) duruma müdahale etti.

Muhammed S. silahıyla Mustafa O’yu ağır yaraladı. Mustafa O. ise Muhammed S’yi bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Mustafa O. hastanede tedavi altına alındı.

Şüpheli Muhammed S, hastaneden taburcu edildikten sonra polis ekiplerince gözaltına alındı. Muhammed S’nin 4, Şilan S’nin 1, ağır yaralanan Mustafa O’nun ise 3 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Related Posts

Danimarka, okuma oranını artırmak için kitaplardaki KDV’yi kaldıracak

Danimarka, okuma oranını artırmak için kitaplardaki KDV’yi kaldıracak

Malatya’da ev yangını

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yabancı uyruklu ailenin kaldığı ev yandı.

İsrail’den ses bombalı saldırı: Savaş uçakları Lübnan’da alçak uçtu

İsrail ordusu, ateşkesi bir kere daha ihlal ederek Lübnan’ın güneyini hedef aldı.

Otobüs terminalinde ölü bulundu

Samsun’da bir kişi şehirler arası otobüs terminalinde ölü bulundu.

Beşiktaş ayrılığı açıkladı: Emrecan Terzi kiralandı

Beşiktaş’ın genç sol beki Emrecan Terzi, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Serik Spor’a kiralandı.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Sakarya’da konuştu Açıklaması

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Bizim için, bu millet için, bu devlet için Ukrayna’daki çocuk neyse, Rusya’daki çocuk neyse, Gazze’deki çocuk da o. Amerika’daki çocuk neyse, İngiltere’deki çocuk neyse, İtalya’daki çocuk neyse, Filistin’deki çocuk da o. Biz, hepsini çocuk olarak görüyoruz.